BURSA / İNEGÖL - Deydinler Dr.Emin Acar İlkokulu

SEDAT İLHAN - OKUL MÜDÜRÜ

16/12/1981 Tarihinde Karacabey´ in Yenice Köyünde doğdu.İlkokulu Yeni Yenice Köyü İlkokuluda,ortaokulu Bandırma Şehit Süleymanbey Ortaokulunda, liseyi Balıkesir Cumhuriyet Lisesinde okuduktan sonra yüksek öğrenimini Balıkesir Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik öğretmeliği bölümünde tamamladı. 15/09/2003 Tarihinde Kastamonu ili Devrakani ilçesi Mustafa Kaya Yatılı İlköğretim Bölge Okuluna matematik öğretmeni olarak atandı burada geçirdiği 8 yıllık görev süresi içinde Erzurum ili Tekman ilçesi Dengiz Köyü İlköğretim Okulunda yedek subay öğretmen olarak vatani görevini tamamladı.2011 yılında İnegöl Şükrünailipaşa İlköğretim Okuluna matematik öğretmeni olarak atandı burada 9 ay çalıştıktan sonra 09/03/2012 ve 15.09.2017 tarihleri arasında Müşerref Muzaffer Samda Ortaokulunda müdür yardımcısı olarak görev yaptı.15.09.2017 tarihinde Deydinler Dr. Emin Acar Ortaokuluna Okul Müdürü olarak atandı ve halen bu görevi sürdürmekte.

Sedat İLHAN evli ve bir çocuk babasıdır.