BURSA / İNEGÖL - Deydinler Dr.Emin Acar İlkokulu

Deydinler Dr.Emin Acar İlkokulu

Deydinler Mah. Ortaköy Caddesi No54 İnegöl / BURSA
Vizyon
Her alanda model okul olup adından söz ettirebilen, öğrencilerimizi bilgi ve beceri bakımından donanımlı, sosyal paydaşları gelişmiş, gelişen teknolojiye ayak uydurabilen, aynı zamanda örf ve adetlerine bağlı bireyler olarak yetiştirebilmek.
Misyon
Yetiştirdiğimiz öğrencilerimizin hayata bakış açılarını değiştirebilmek. Yaygın ve yanlış olan eski fikirleri yıkıp, çağdaş, geçmişi ile geleceğini sentezleyip yeni fikirler üretebilen ve ürettiği fikirleri hayata geçirebilen bireyler yetiştirebilmek. Kendini yenileyebilen, yeniliklerin peşinde koşan öğretmen kadrosuyla; yetiştirdiğimiz öğrencilerle ülkemizin iyi yetişmiş insan gücüne katkı sağlayabilmek için varız.
Başarılar
2017-2018 Dart Yıdız Kızlar İl 4. lüğü 2018-2019 Dart Yıldız Erkekler İl 3. lüğü 2019-2020 Dart Yıldız Erkekler İl 3. lüğü
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM-TAMGÜN
DOĞALGAZ